keskiviikko 24. marraskuuta 2010

Viljan kuulumisiaViime lauantaina Vilja pääsi tehotarkkailusta Lastenosasto 1:sen puolelle! Saimme poikakaveri-Kasperin huonetoveriksi :) Siellä me kilkutellaan (monitoreja) kilpaa :D

Tänään strategiset mitat oli huimat 3890 g ja 56.5 cm! Vilja kasvaa noin 50 g joka päivä :) Kaksoisleukakin on jo havaittavissa! 50 senttiset vaatteet siirtyvät muistolaatikoihin.

Viljan verenpaineet on nyt sietäneet sydänlääkkeen annosten nostot paremmin. Rytmihäiriöitä on ollut taas ja äiskä on ollut vähän peloissaan. Rytmäreitä on tutkittu ja niiden pitäisi olla hyvälaatuisia.

Äiskällä on ollut vaivana punaiset ja turvonneet silmät... Itkua tuli eilen kahden kuukauden edestä. Päivän pelasti Pia-hoitaja, joka jollain anturilla sai ajatuksistani viestin, että äiskän pitäisi saada peti alleen. Hän toi Viljan sängyn viereen varavuoteen jossa olemme köllötelleen kainaloisina. Melkein kuusi viikkoa meni, että sain Murun kainiin.

Joinain iltoina olen lähtenyt jo iltapäivällä kotiin ja Viljan sylityksestä on vastanneet Henna-täti ja mummo. Kiitos sylittäjille arvokkaasta työstänne.

Nuhanenä Noora ja Huomenna Kuusiviikkoinen Vilja

ps. Vera kävi kartiolookilla Oysissa ja samat ongelmat Masu-Eelan sydämestä löytyi kun aiemmassa ultrassakin. Ensi keskiviikkona Vera ja Jussi matkaavat Helsinkiin kuulemaan "Ollin tuomiota" Lastenklinikalle :) Toivotaan, että sydänvika olisi helposti korjattavissa oleva ja Eela kasvaisi masussa isoksi tytöksi ennen syntymäänsä. Olette Rakkaita.

6 kommenttia:

 1. Ihana,kun olet saanut Viljan kainaloon. Kauan kaivattu hetki koitti viimein <3

  Eelan sydämelle vahvistumistoiveita!

  VastaaPoista
 2. Mikäpä sen ihanampaa kuin köllötellä oma pikkumuru kainalossa... sitä meilläkin on harrastettu ihan olan takaa. =)

  Rukoillaan ja toivotaan että toipuminen jatkuu yhtä hienosti tästä eteenpäinkin. Olette ajatuksissani... <3

  VastaaPoista
 3. Ihanaa että olet saanut sydänkäpysen kainaloosi <3

  Oikein paljon voimia niin teille kuin siskosikin perheelle.

  Olette rukouksissa <3

  (P123)

  VastaaPoista
 4. Sitkeä ja suloinen pieni neiti! Ihanaa, että kaikki on näin hienosti <3

  VastaaPoista
 5. Anna vaan itkun tulla ulos. Jostain sitä voimaa tulee vaikka välillä tuntuu että nyt riittää. Hetki kerrallaan. Lämpimiä halauksia Oulun suunnalta ja äidille paljon voimia. Viljalle enkeleitä laittamaan rytmitykset kuntoon. :) Ja muulle perheelle myös jaksamista!

  VastaaPoista
 6. Iloista joulukuun alkua koko perheelle! Hienoa, että Vilja mennä porskuttaa. Kurja kuulla siskosi vauvan tilanteesta, mutta toisaalta, jos jotain positiivista, vertaistukea ainakin nyt sitten löytyy! Hyvää jatkoa kaikille!

  VastaaPoista