torstai 4. marraskuuta 2010

Suuret Kiitokset K9:n tehon henkilökunnalle Viljan Pelastamisesta!
Sanat ei riitä kiittämään K9:n henkilökuntaa Viljan hyvästä ydinfysiikkaa lähentelevästä hoidosta! Norwoodin jälkeen hoidot oli niin massiiviset, että paljon enempää ei varmastikaan enää olisi voinut olla. Perfuusiopumppuja oli Panun korkuinen pino ja lisäksi kanyylin jatkokappaleita oli kymmenisen rivissä! Hurjaa touhua oli kyllä pahimmillaan. Kaksi hoitajaa ja anestesialääkäri hoitivat Viljaa pahimpien aikojen yli. Missään muualla Vilja ei olisi selvinnyt kovista leikkauksen jälkeisistä ajoista. Puoli tuntia kerrallaan saitte vietyä meidän pientä Rakasta eteenpäin.

Kiitos hoitajille jotka jaksoivat vastata yölläkin mamman puheluihin ja selittää mitä milloinkin tapahtuu. Kiitos lääkäreille jotka päättivät hoidoista porukalla ja kirurgille pitkän leikkauksen tekemisestä. Kiitos kaikille muillekin osaston työntekijöille jotka olitte mukana Viljan matkalla. Teette arvokasta työtä!

Osaston haju, summerin painaminen ja jännittäminen joutuuko vanhempainhuoneeseen odottamaan ja monet hissimatkat 4. kerrokseen eivät unohdu koskaan. Ensi kerralla tutustumme uusiin hienoihin tiloihin.

4 kommenttia:

 1. Hienoa työtä tekevät <3

  VastaaPoista
 2. tuo osasto tuo mieleeni sen onnellisen ajan, jolloin enkeli-vauvamme vielä eli ja sai myös erittäin hyvää ja tasokasta hoitoa. nuo samat lakanatkin näkyy olevan vielä.... Itku silmässä näitä kuvia katson. Onnea ihanasta vauvasta ja paljon suojelevia enkeleitä pienen tytön elämään!! Sydänpalstalla oli linkki tänne blogiin, piti käydä kurkkaamassa.
  Niin ja sitä piti sanomani, että niin hienoa, että olet jaksanut luovuttaa vielä kaiken lisäksi maitoakin! Minulla ei tullut maitoa kaiken stressin vuoksi, joten vauvallemme annettiin luovutettua maitoa. Niin kiitollisella mielellä olimme siitä arvokkaasta lahjasta, jonka hyvätahtoiset äidit meidän pikkuiselle soi!

  VastaaPoista
 3. Voi että nuo kaikki vempaimet tuo myös mulle mieleen kaikenlaista. Kyllä meillä on täällä Suomessa tasokasta hoitoa!

  VastaaPoista
 4. Rukouksin teitä muistan jokaisena päivänä!

  Itkuhan minulle tuli tarinaanne lukiessani, en tunne teitä henkilökohtaisesti, mutta sydämessäni tunnen teidän hätänne ja toivonne ja tuohon toivoon minäkin yhdyn ja rukouksin teitä kannattelen.

  Voimia ja Taivaan Isän siunausta Vilja Valon Lapselle, sisaruksille ja vanhemmille! Te kaikki olette Taivaan Isän valittuja, teille on uskottu rakastettavaksi ja hoivattavaksi tämä Jumalan valitsema pieni Vilja tyttönen, vain te olette olleet tähän tehtävään sopivat!

  Enkeleiden suojelusta ja Taivaan Isän siunausta!

  VastaaPoista