sunnuntai 14. marraskuuta 2010

Isänpäivä ja Viljan 1-kk kekkerit!

Juhlittiin tänään Isänpäivää ja Viljan 1-kk kekkereitä Taysin LTO:lla :) Syliteltiin Murua oikein koko perheen voimin. Kiitos Panulle, joka "kahvit sänkyyn"- aamun sijasta pakkasi kolme lapsista kirkkokuntoon, kun mamma riensi jo seitsemäksi sairaalalle. Mainittakoon, että kyseinen järjestely sopi miehelleni (joka tunnetusti on Guru-isi) loistavasti ja hänestä se oli jopa hyvä ratkaisu... Ei löydy sanoja joilla voisin Kiittää Panua tarpeeksi siitä millainen Isä hän on. Omistautuu meidän perheelle täysin. Yhdessä tätä matkaa on hyvä taittaa.

Herttulikin sai vihdoin Viljan syliin! Mainittakoon, että hiusluukki on neidin itsensä suunnittelema ja toteuttama :D

Sydämellinen Kiitos Laukkasen Eijalle tuosta Viljan pupusta :´) Se lämmitti mieltä tosi paljon.

Isoveli Onni sylittelee Pikku-Murua Helmin hoivissa
Tänään Vilja jaksoi syödä tissiä kolme kertaa :) Eilen Muru nukkui lähes koko päivän ja sai äitinsä huolesta sekaisin. Onneksi hän viihdytti meitä tänään tavalliseen tapaansa. Isänpäivää juhlistaaksemme lähdin sairaalalta tänään jo klo 17 kotiin muun poppoon kanssa. Tiina-täti olikin jäänyt sylittelemään Viljaa vielä kahdeksi tunniksi :´) Omalääkärijärjestelmä pelaa ja vielä rakkaudella ryyditettynä! Ei huono :)

Suuri Kiitos Yläkertaan että olemme saaneet pitää Viljan luonamme jo kuukauden <3

5 kommenttia:

 1. Ihana erilainen isänpäivä teillä. Helmi lauloi isille kirkossa:) Ja saitte olla koko perhe Viljan kanssa<3 Mummilla on niin ikävä sinne. Mielessä pyörii koko ajan vaihtoehtoja milloin, miten...Kiitoksia lähtee täältäkin ja rukouksia, että Viljan toipuminen edistyy parhaalla mahdollisella tavalla.

  VastaaPoista
 2. Voi Hertta mikä tukka:) T. Mummi

  VastaaPoista
 3. Voisko Herttanen tulla leikkaan minunki tukan? Neitillä tuntuu olevan rohkeat ja selkeät visiot siitä millanen tukka on hyvä! Kannatan! :)

  VastaaPoista
 4. Panu on kyllä guru! Mutta niin oot sinäkin! Voimia edelleen sairaalarumbaan ja elämään! <3 Viljalle halauksia ja suukkoja minunkin puolestani ja terkut myös muille muksuille. Hertta se kyllä osaa ja uskaltaa, hieno uusi look!

  -Vera-

  Ps. Eikö Taimia enää "pevottanut"? <3

  VastaaPoista
 5. Panu on kyllä loisto-isi, ylpeänä oli tyttöjensä keskellä kirkossa! Hertan hiukset on muuten ihan sitte viimesen muodin mukaan vedetty ;-) Kirsi

  VastaaPoista