lauantai 6. marraskuuta 2010

Vilja Muutti Taysiin :)


Olihan eilen päivä! Aamu alkoi lupaavasti, kun sain tukittua Viljan nenämahaletkun jauhemaisella lääkkeellä ja se piti vaihtaa uuteen. Kielsin vahingossa harjoittelijaa (hysteerisesti) laittamasta letkua ja samalla tuumasin, että mun lasta on ränkitty tarpeeksi jne... No, sitten meitin kardiologi Olli tuli huoneeseen ja ajattelin että nyt silläkin on jotain kamalia uutisia. Olli oli onneksi tilastani ja kommenteistani huolimatta kovin hyvällä päällä. Pikkuisen shokkina tuli se, että hän tuumasi Viljan siirtyvän parin tunnin sisällä Taysiin!!!

Kiitän Sydänosaston hoitajia ja Olli kardiologia hyvästä hoidosta kolmen päivän osastojakson aikana. Kiitän myös myötätunnosta ja kärsivällisyydestä viimisten Hesa-tuntien (eka kerta kun prakasin pahemman kerran :) aikana. Toivottavasti huolitte meitit vielä Glenniin hysteerisestä äitistä huolimatta :)

Rukoilin, että Mediheli toisi lapseni tarvittaessa takaisin ja kauhuskenaariot oli valtaisat. Ambulanssimiehet kertoivat että autossa ei ole edes saturaatiomittarimahdollisuutta! Niinpä Vilja matkasi Tampereelle pelkällä silmämääräisellä seurannalla äidin ollessa paniikkikohtauksen partaalla. Hengissä selvittiin molemmat :D

Vointi on jatkunut samanlaisena kun Hesassakin. Syke on jopa vähän tasoittunut pirkanmaalla :) Toivotaan että toipuminen jatkuu yhtä hyvissä merkeissä. Viljaa Tampereelle tulo vain nauratti (sekä sininen poikien paita), kuten ensimmäisestä kuvasta voimme havaita. Äsken kun soitin osastolle, niin Vilja oli jo syönyt 10 ml pullostakin. Siitä se lähtee!

Tänään Vilja sai laadukasta sylihoitoa isosiskolta ja Tiina-tätikin kävi ihastelemassa häntä. Saatiin äitin synttäreiden ja Pyhäinpäivän kunniaksi omat vaatteetkin päälle! On se Muru!

9 kommenttia:

 1. Ihanaa kuulla, että matka meni hyvin ja Viljan toipuminen jatkunut hienosti. Maitoakin mennyt pullosta, wau! Tulihan se siirto äkkiä ja meinasi tädilläkin päästä pahemman kerran poru siinä kaiken keskellä... Nyt Helmikin pääsee paremmin hoitamaan pikkusiskoa ja sinä saat nukkua yöt kotona! <3

  -Vera-

  Ps. Ikävä Viljaa ja hänen viisasta katsettaan. (Ja muitakin murusia, toki!)

  VastaaPoista
 2. Aivan upeeta! Täällä poikain kanssa ihmetellän Viljan syntymää,leikkauksia ja alkutaivalta. Paljon on pojilla kysymyksiä yms, ihanaa että voi antaa positiivisia vastauksia!
  Rakkautta ja Voimaa!
  -Saara ja Poijjaat Puttaalta

  VastaaPoista
 3. Kuinka voikaan olla söpö tyttö! Ihana kun Vilja on nyt lähellä teitä kaikkia. Isoille lapsillekin tekee varmaan hyvää nähdä hänet ja tietysti äitinsä. Halit ja kaikkea hyvää jatkoon! Kirsi

  VastaaPoista
 4. Voi tuota Viljan ihanaa levollista hymyä, oikea sydänkäpynen <3 t. Merja

  VastaaPoista
 5. Olen täynnä kiitollisuutta, että Viljan matka on edennyt näin hyvin<3 Tämä on yhtä ihmettä<3 Ihanaa, että Helmi pääsee pikkusiskoa hoitamaan:) Noora muistanpa hyvin, kun itse olit Oysissa hoidettavana ja sinua jouduttiin jatkuvasti pistelemään eikä suonia meinannut löytyä. Kylläpä tämäkin äiti joutui kerran sanomaan, että tämän tytön suonilla ei enää harjoitella!Äidin hätä lapsen puolesta on suuri, eikä haluaisi lapsen kokevan kipua. Kiitokset niin taivaan isälle kuin myös kaikille lääkäreille ja hoitajille Viljan menestyksekkäästä hoidosta:)

  VastaaPoista
 6. Aivan ihania uutisia täällä! <3 Itku silmässä luin viimeisimmät kuulumiset. Voimia ja jaksamisia Viljalle ja teille edelleen, olette ajatuksissa!

  VastaaPoista
 7. Kaunis lapsonen. Tuttu paikka se Tays meillekin.

  VastaaPoista