lauantai 20. marraskuuta 2010

Vilja viisi viikkoa vanha :)

Vilja se parantua porskuttaa :) Verenpaineet laski sydänlääkkeen aloituksen myötä ja annosta ei meinattu saada nostettua. Sitten Pälkäneläiset ja puolet lopustakin Suomesta laittoi kätensä ristiin että paineet kohoaisivat kaakkoon ja niin kävi! Viljan vointi on pysynyt hyvänä. Olemme sairaalassa lähinnä verenpainetarkkailussa, että lääkkeen annostus saadaan nostettua hyvälle tasolle. Saadaan kuulemma varautua pitkään sairaalassa oloon. Toivottaisiinko taas yhdessä? Tällä kertaa voitaisiin pyytää että Vilja pääsisi pian kotiin!

Tissiharjoitukset jatkuvat... Pikkuneiti kyllä lutkuttaa tissiä mielellään, mutta nieleminen on hänestä tylsää puuhaa. Keskimäärin tissistä hän jaksaa imeä 20 ml. Loput 55 ml:stä valutetaan nenämahaletkuun. Viljan masu on ollut kipeänä taas lisäravinteiden noston jälkeen. Kakassakin oli vähän verta. Toivottavasti suolisto vahvistuisi ja kestäisi mömmöt paremmin :)

Vilja kasvaa ihan huimasti! Joka päivä tulee kymmeniä grammoja lisää. Nyt paino on jo 3780! Iso tyttö jo.

Vilja on alkanut hereillä ollessaan potkuttelemaan kovasti jaloillaan. Saturaatiomittari ei tahdo pysyä mukana matkassa :) Kuvatkin on ihan "tärähtäneitä" kun ei paikoillaan tahdo enää pysyä. Ihana Muru!

Kiitos fanijoukoille tuesta!

Noora ja Vilja 5 viikkoa ja 2 päivää

2 kommenttia:

 1. On Vilja vaan niin suloinen neiti! Mielelläni osallistun taas toivontatalkoisiin :) Toivon siis kovasti, että pian saisitte aarteenne kotiin asti.

  Tuo Veran tilanne on kyllä sitten taas ihan uskomaton juttu, niin surullista sekin :( Mutta sinnekin suuntaan toivotaan: ainakin alkuun, että maanantai toisi valoisampia tulevaisuudennäkymiä.

  Paljon voimia teille kaikille!

  -Satu-

  VastaaPoista
 2. Toiveet Viljan kotiin pääsystä lähetetty <3

  VastaaPoista