maanantai 20. syyskuuta 2010

Viljan valtakunta :)


Nyt alkaa olla valmistelut hyvällä mallilla! Viljan vaatteet on viikattuna (ekaa kertaa jätin silittämisen väliin...) uuteen lipastoon. Miljoonat kassit on vielä pakkaamatta, mutta strategiat on luotuna :)

Kansioita arjessa selviämisen avuksi on sellainen määrä, että tästä suurpiirteisestä taiteilijasta on kovaa kyytiä tulossa sihteerityyppinen rouva! On listoja, kalentereita ja ohjeita, yhteystietoja, ensiapuohjeita ja sen sellaisia. Jouluun asti on viikko-ohjelmat luotuna. Ehkä täällä sitten pärjätään ilman mammaa?

Nyt on noin kolme viikkoa siihen, kun Helsinki kutsuu. Ensi keskiviikkona on suunnittelukäynti Naistenklinikalla ja sitten tiedetään koska mamma muuttaa pääkaupunkiseudulle joksikin aikaa.

Huomenna mennään Taysiin ultrailemaan, että kuinkas roteva emäntä Viljasta on jo kasvanut!

Noora ja Vilja 34+6

5 kommenttia:

 1. Onpas Viljalla ihana valtakunta :)
  Toivotaan, että prinsessa pääsee mahdollisimman pian sitten kotiin sitä katsastamaan!
  -Nina (Inka 7,5v UVH)

  VastaaPoista
 2. Sitä toivotaan :)
  Kaikkea Hyvää Teidän Perheelle!

  VastaaPoista
 3. Hei Vilja! Oli ihana tuo sinun nurkkaus kyllä... Ja kovasti potkit tädille ja välillä näytti siltä että olet tulossa jo mahan läpi maailmaan. Melkoista myllerrystä! <3

  -Vera-

  VastaaPoista
 4. Toivomme, että pääset pian kotiin . Äiti on laittanut hienon sopen <3 Viljalle. Mummi sinua jo odottaa maailmaan. Tervetuloa sinulla on paljon rakkaita<3

  VastaaPoista
 5. Onpa kaunista, sinun näköistäkin. Terveisin Satu, sieltä Annalan naapurista

  VastaaPoista