perjantai 3. syyskuuta 2010

Äidin Rukous


Tämän ihanan laulun kanssa toivomme Viljalle paljon mukavia masupäiviä ja kovasti voimia Elämän alkutaipaleelle.

Äidin Rukous

Kiitos että Toivotte Kanssamme <3

8 kommenttia:

 1. Kiitos Noora, että jaat tämän kaiken meidän kanssamme! <3 Tästä on varmasti iso apu monelle. Enkeleitä! Heidi

  VastaaPoista
 2. ...rukouksin muistan pientä Viljaa ja teitä kaikkia! <3

  VastaaPoista
 3. Koko kesän olen ollut "poissa", blogikierrokset on jääneet vähiin, kunnes yksi päivä tässä viikolla tuli yhtäkkiä mieleen, että on pakko tulla katsomaan mitä Sinulle ja vauvalle kuuluu... et ollut vielä silloin laittanut uusia kuulumisia, ihailin vain puutarhanne satoa :)

  Kovasti paljon rutistuksia/halauksia ja kaikkea mikä vähänkin teitä auttaa, olette kyllä todella ajatuksissani ja mielessäni nyt joka päivä <3 <3 <3

  VastaaPoista
 4. Voi pientä =( Olen hengessä mukana ja lähetän virtuaalisesti ison lämpimän voimahalin.
  Olette ajatuksissani =o)

  VastaaPoista
 5. Voi ei! Onpa tosi kurja juttu! Mä olen ollut myös hetken poissa näistä kakkublogeista kun meidän 3kk Aarne tuntuu vievän 1,5 v Hertan kanssa aika paljon aikaa.. Kaiken, jos tarkkoja ollaan :-) Tulin nyt kurkkaamaan blogiisi, kun muistin, että odotat myös vauvaa. Onpa hurja tarina, kun neuvolasta joutuu piipaa-autolla eteenpäin. Mä jouduin muuten myös kolme päivää ennen synnytystä ambulanssilla sairaalaan, kun sain sähköiskun. Onneksi ei tullut mitään vaurioita. Toivottavasti nyt teillä kaikki kääntyy oikein parhain päin ja leikkaukset sujuvat nopeasti ja pikkuinen paranee pian, sitten kun on ensin tietty syntynyt :-) Mun itse asiassa kahden ystävän lapset ovat käyneet sydänleikkaukset läpi, eri syystä tosin muistaakseni kuin sinulla, mutta myös heti synnyttyään. Molemmat ovat nyt iloisia ja terveitä jo isompia lapsukaisia. Voimia loppuodotukseen ja vauvelin terveeksi hoitamisen prosessiin!

  VastaaPoista