perjantai 3. syyskuuta 2010

Näillä mennään!


Nyt on viikko vierähtänyt siitä kun saimme kuulla Viljan sydänviasta. Sydämellinen Kiitos Teille kaikille jotka olette olleet tukenamme. Erityiset Kiitokset vertais-mammoille, jotka ovat luoneet toivoa minuun omia kokemuksia jakaen. Nyt tuntuu että tästä on mahdollista selvitä!

Raskausviikot on tänään 32+3. Kävin kontrolliultrassa Taysissa aamulla. Viljan tilanne ei ollut mennyt huonompaan suuntaan, huh! Sydän pompotteli vähän chachachaata, mutta minusta sydän näytti hyvältä :) Puoliero ei ollut niin ison näköinen kun viimeksi ultrattaessa. Tilanne ei tietenkään ole muuttunut, Vilja vaan rötkötti perätilassa tänään ja sydäntä pystyttiin ultraamaan eri asennosta. Olen jokatapauksessa onnellinen että puoliero ei ollut tänään niin hurjan näköinen! Lääkäri oli vielä tällä kertaa kiltti ja kertoi koko ajan siitä mitä masussa näkyi. Sai minut rauhottumaan, taitolaji sinänsä ;)

Pikkutytöt menivät tällä viikolla päiväkotiin. Vilja ei saisi syntyä ennenaikaisesti eli yritän ottaa mahdollisimman lunkisti loppuajan. Lisäksi mulla on paljon kontrolleja sekä Taysissa että Helsingissä. Voi olla, että joudun Helsinkiin odottelemaan synnytystä. Jos kaikki menee hyvin, niin synnytyksen jälkeen asun Hesassa vielä ainakin kuukauden. Pikkutytöt ehtivät nyt sitten tottua uuteen arkeensa, ennen kun lähden.

Ensi keskiviikkona mennään sitten Helsinkiin sydäntutkimusyksikköön kuulemaan lopullinen diagnoosi. Jännittää jo, mutta viikonlopun yritän huilata!

Toivo on palaamassa takaisin!

6 kommenttia:

  1. Itku tuli teidän puolestanne! :´( Kamalan raskaita aijoa olette eläneet, elätte parhaillaan ja tulette jatkossakin elämään. Pelko ja huoli on varmasti suunnaton! Paljon rukouksia Viljalle! Olette mielessä. <3

    VastaaPoista
  2. Nooralle ja Viljalle oikein paljon tsemppiä keskiviikolle! Enkeleitä matkallenne <3

    VastaaPoista
  3. Voimia sulle kovasti muistan sua ilta rukouksissa! T:Jenni (Paulan tyttö)

    VastaaPoista