keskiviikko 29. syyskuuta 2010

Vilja Suunnitteli Syntymäänsä Naikkarilla :)


Saatiin tänään Viljan synttäripäivä selville :) Ellei sitten neiti meinaa tehdä yllätyshyökkäystä ennen sovittua päivää. Keisarilliset menot suunniteltiin tapahtuvaksi 19.10, jolloin raskausviikot olisi 39+0. Siihen asti on elettävä jännityksessä, onneksi kumminkin kotona! Edellisenä iltana vasta Helsinkiin jos kaikki menee niin kuin elokuvissa.

Kaikenlaista epävarmuutta on ilmassa. Saadaanko Mäkkäri-talosta huone, taikka perhehuone, vai nukkuuko isäntä makuupussissa autonperässä :) Aikooko Vilja pysyä masussa dedikseen asti? Kuka hoitaa isoja lapsia ja koska? Mummi onneksi lupautui tulemaan syyslomaviikoksi, jolloin h-hetki on käsillä. Nouseeko maksa-arvot? Taikka verenpaine (toistaiseksi pysynyt ihme kyllä kuosissa!)?

Näillä mennään. Etteenpäin on elävän mieli.

Noora ja Vilja 36+1

13 kommenttia:

 1. Mummi tietysti tulee ja saan varmasti lisäpäiviäkin sovittua tarpeen mukaan. En kuitenkaan pysty töihin keskittymään näin suuren asian edessä. <3

  VastaaPoista
 2. Ihanaa, että saatte Viljan kanssa olla kotona. On siinä ihan tarpeeksi jännitettävää vielä. Ja niin kaunis masu!!!!! Se syntymäpäivä on ihan kohta! Ihanaa odotusta koko perheelle.
  Krista ja poppoo

  VastaaPoista
 3. Toivotaan, että Vilja elelee massussa rauhaisasti ihan siihen sovittuun päivään asti, haleja <3.
  t. Merja

  VastaaPoista
 4. Meillä myös sydänleikkaus edessä, ajankohtaa ei tiedetä vielä. Olen niin samaistunut sun blogiin heti kun löysin tämän. Ollaan hengessä mukana ja kaikki peukut ja varpaat pystyssä teidän puolesta:) Onnea matkaan! <3

  VastaaPoista
 5. Kiitti Rakkaat!

  Tinimini, kiitos kommentistasi. Käythän kertomassa jatkossa kuinka teidän tilanne etenee! Voimia myös Teidän perheelle <3

  VastaaPoista
 6. Voih, ihan kyyneleet nousi silmiin..
  Tsemppiä loppuodotukseen!!
  Terkuin, Kate

  VastaaPoista
 7. Voimia viimeisille viikoille! <3 Eiköhän teille paikka Mäkkäriltä löydy jos vaan laitatte ajoissa hakemuksen...

  VastaaPoista
 8. Kiitos!

  Pioni, tätä toivotaan! Päästiin kyllä jonoon, mutta kovasti on täynnänsä Mäkkäritalo. Muutamia päiviä voi mennä, ennen kun huone vapautuu. Mullahan on täyshoito talon puolesta, mutta Panu ottaa varuiksi makuupussin mukaan ;)

  VastaaPoista
 9. Paljon enkeleita Viljalle ja koko perheelle mukaan matkaan!
  Olette olleet mielessäni joka päivä siitä lähtien kun kuulin Viljan diagnoosista. Meillä on sama laskettu aika 26.10 ja sairaalakin olisi ollut sama. Lisäksi meillä pelättiin perinnöllistä sydänvikaa sukurasituksen vuoksi. Tervettä tyttöä kuitenkin kaikesta huolimatta odotetaan.
  Olette edelleen ajatuksissani ja rukouksissani, vaikken teitä henkilökohtaisesti tunnekaan.

  Terveisin, Marjaana alias Ulla Unelma

  VastaaPoista
 10. Komea kupu :-D Oikein mukavaa loppuodotusta! Ja toivottavasti keisarinleikkaus menee mukavasti ja toivut nopeasti, teillä kun muistaakseni on monta muutakin lasta ja olisi kiva varmasti päästä pian toimintakuntoon. Meillä ainakin oli muutama viikko sektion jälkeen hiukan hankalaa, kun puolitoistavuotias olisi halunnut syliin ja se oli hiukan ongelmallista. Ja jos vauvanne menee heti leikkaukseen, niin siinäkin mielessä nopeaa paranemista sinulle, niin jaksat paremmin! Kaikkea hyvää siis tuleviin tapahtumiin!!!

  VastaaPoista
 11. Lämpimin ajatuksin toivottelen onnea vielä viimemetreille =o) Olet ollut usein mielessäni ja pidetään kaikki varpaat ja sormet pystyssä että kaikki menee mallikkaasti!

  VastaaPoista
 12. Paljon enkeleitä teille matkaan!Toivotaan että kaikki menisi niin hyvin kun mahdollista tässä tilanteessa ja pääsisitte takaisinkin mahdollisimman pian. Onneksi pääsette osaavaan paikkaan, jossa tiedetään kuinka toimitaan.

  Elina Piiparinen

  VastaaPoista