lauantai 13. elokuuta 2011

Vilja matkalla pohjoiseen :)

Siittä se sitten lähtee, Viljukan ensimmäinen pohjoisen reissu! Ensimmäisenä etappina Oulu. Heti huoltiskalla Vilja pääsi pallomeren makuun. Matkustaminenhan onkin kivaa :D


Isomummo sai sydänserkukset samaan syliin Unnan ja Aslan synttäreillä! Olipas mukavat kekkerit :)


Mummilaan saatiin kaikki 11 serkusta kyläilemään yhtä aikaa! Ja kaikki onnistuttiin saamaan (lahjomaan) vielä samaan kuvaankin! Seuraava kuva kertoo siitä lahjomisesta enempi :)

Mummi ostaa lapsenlapsille jäätelöä! Tais olla jäätelöauton kuskikin ihmeissään :) Saaran masussa mukana 12. serkku :´)

Kummipoika Christian saatiin mukaan esittelemään Oulun nähtävyyksiä. Oltiin ukin kanssa Oulun torilla, käytiin kauppahallissa ja jäätelöllä!

Meillä oli oma lomakuski :) Oulussa visiteerattiin Ukilla, Isomummolla, Veran luona Unnan ja Aslan synttäreillä, Viljamin poppoolla, Suskalla ja majoituttiin Mummin residenssissä! Siittä sitten matkattiin perinteiseen lomakohteeseemme, lintukotoon Tornioon!


Maikki löytyi Torniossa kaupunkijunasta ihan sattumalta! Siinä me körryyteltiin tunti Haaparannalla ja pistettiin juoruten. Maikilla ja Murulla oli paljon puhuttavaa ;) Vilja täytti 9 kuukautta ja olihan siinä elämässä kertaamista!Turistit Torniossa :)Kotimatkalla pysähdyttiin maatilamatkailemaan Rakkaan Ystäväni Helenan tilalla Maliskylässä. Hienosti saatiin pyöritettyä 9 mukulaa ja muutama lehmä siinä sivussa ;) Kiitos Helena taas kerran! Oli ihana nähdä, Kiitos että saatiin tulla :)


Mamman Muru ihmettelee lemmuja :)

Reissu sujui hienosti. Vilja onkin oikea reissunainen! Matkalla Vilja söi ja nukkui hyvin. Tästä rohkaistuneena reissasimmekin sitten loppukesän aikas tehokkaasti!

1 kommentti:

  1. kiitos rakkaat käynnistä <3 mummi on niin onnellinen teisdän kaikkien olemassaolosta <3

    VastaaPoista