sunnuntai 14. elokuuta 2011

Vilja 10-kuukautta!!!

Tänään ollaan saatu pitää meidän Rölli-peikkoa omanamme 10 kuukautta! Voi tätä ilon päivää!

Kun oltiin tulossa perheleiriltä kotiin päin, niin otettiin nenis pois ja sen koommin ei sitä olla kaipailtu. Vilja syö soseita hyvin ja niihin sekoitetaan Minimaxia ja öljyä kalorimäärien lisäämiseksi. Vilja juo tissiä ja vähän jo nokkamukistakin.

Kardiologikin oli kasvuun tyytyväinen, niin mekin ollaan :) Neuvolassa Viljukan paino oli 8410 g ja pituus 75.2 cm. Pitkänhuiskea plikka! Kolme hammastakin Viljalla jo on. Ja neljäs pukkaa justsaan läpi. Rokotekin saatiin muutama päivä sitten, mutta silti pärjätään ilman letkua, ennätys!

Probnp on enää 407! Pahimmillaanhan tämä vajaatoimintaa mittaava arvo on ollut meillä 50 000. Saadaan olla iloisia tilanteesta. Nyt kumminkin se sydämen katetrointi ja keuhkovaltimon pallolaajennus on nurkan takana. 12.9 pitäisi viedä tämä loistavasti pärjäävä tyttö Helsinkiin. Viimeksi kun mentiin, niin tilanne oli selkeästi huonompi. Yritän ajatella että pakko se joskus on tehdä, mutten voi mitään sille että tuntuu että ollaan vähän liian ajoissa liikkeellä. Toivon, että reissu sujuu yhtä mallikkaasti kuin viimeksi ja saadaan Muru pian kotiin mukaan.

Tänään kumminkin iloitaan huimasta 10-kk kekkereistä eikä välitetä tulevista ajoista!

5 kommenttia:

 1. Hienoa kuulla positiivisia ja valoisia uutisia Viljan voinnista. Toivotaav että tahti pysyy samana =o)

  VastaaPoista
 2. Ihania uutisia ja niin super suloinen neiti Ihme <

  VastaaPoista
 3. mummi iloitsee Viljan ja perheen kanssa 10-kk kekkereistä <3 ja toivoo edelleen kaikkea hyvää tulevaan.

  VastaaPoista
 4. Ihania kesäkuulumisia teillä!

  VastaaPoista
 5. Terveisiä Viljalle ja sisaruksille. Olet ihana äiti, muista se aina jos (kun) tuntuu, että käy raskaaksi. Vilja ei olisi parempaa perhettä voinut saada :)

  VastaaPoista