lauantai 15. tammikuuta 2011

Juhlapäivä!

14.1 oli meidän perheessä juhlien juhla! Vilja täytti huikeat 3 kk! Sen kunniaksi siirryttiin teholta sydänosastolle. Loistohomma :D Ja vihdosta viimein ne höyryt alkoi lähtemään piäkopasta ja siitähän lähti hyä elämä käyntiin.

Vilja nauroi, jutteli, jokelteli, kiljahteli ja oli niin iloinen koko päivän. Käsiään katseli silmät kierossa :D Nukkumaankaan hän ei olisi millään malttanut, niin kivaa oli. Muutos ennen leikkausta olleeseen olotilaan on huikea!


Hello Fanit!

Katsokaas tätä! Ei huono :)

Kiitos Rakkaalle Kummitädille visiitistä, sylittelyistä ja lauluista! Myös burnouttisen Mamman silittelystä :)

3.5 kk sairaalassa alkaa tehdä tehtäväänsä. Olen ollut viime päivinä tosi väsynyt. Häätynee siirtyä petiin huilaamaan. Josko huomenna olisi jo parempaa. Toivottavasti saataisiin tällä kertaa Viljuskainen kotiin, ettei taas jumittaisi jollekin osastolle. Eihän tuota virkustunutta emäntää sairaalassa pidättele enää mikään!

24 kommenttia:

 1. Upeaa, upeaa, upeaa! <3 Täällä taas itku silmässä lueskelen ja kuinka onnellinen olenkaan teidän puolestanne!

  VastaaPoista
 2. Lahjan parhaan jos lapselle antaa vois,
  vierelle jonkun kulkua turvaamaan tois,
  pölyt tytön polvista pyyhkimään pois.
  Onnea, iloa, ihmeitä koettaviksi,
  hyviä hetkiä kera rakkaiden elettäväksi,
  kaiken tään pienelle lahjaksi sois.
  Ei pieni puu vielä myrskystä tiedä,
  ei pieni puu vielä myrskyä siedä.
  Olethan suojana pienelle suuri puu,
  jotta pienellä juuret vahvistuu.

  Ihana Vilja <3 Voimia sinulle Noora <3

  VastaaPoista
 3. Voimia rakas <3 Sano vain milloin tulen avuksi. Olen niin onnellinen Viljan toipumisesta, mutta tiedän, että tämä aika on sinua kuluttanut t. Äiti

  VastaaPoista
 4. Voi kuin ihana naurava Vilja! Teillä onkin ollut paljon aihetta hymyyn. Onnittelut! <3

  Ja sinä Noora olet jaksanut tosi hienosti, itse en moisen huolen kanssa olisi varmaan edes kestänyt järissäni. Ole vain väsynyt ihan hyvällä omallatunnolla, kyllä ne voimat sieltä palaavat.

  Parhainta jatkoa toipumiseen toivotellen ja kanssanne tästä hetkestä iloiten
  Jaana

  VastaaPoista
 5. Kyllä Viljan ilme noissa kolmessa yläkuvassa kertoo kaiken!!
  Viljan mamman "väsymysoireisto" menee ihan oppikirjojen mukaan: kun suurin paine alkaa helpottaa, elimistö antaa itselleen luvan väsyä. Olet jaksanut juuri sen, mitä tarvittiinkin ja nyt on Sinun vuorosi huilata.
  Rientäkää vaan vetovuoroon, kutka pääsette. Me muut täällä pääsemättömissä jatkamme kiitollista rukousta koko perheen puolesta.
  Kyllä elämä on ihanaa.

  VastaaPoista
 6. voi rakkaat, kiitos itsellenne! vähän huolissani lähdin sieltä, täytyy myöntää. mutta enää en huolehdi Viljasta vaan Viljan äidistä :) tosin uskon että kohta helpottaa ja pystyt taas lepäämään. Vilja on iso ihme ja ilo <3
  Toivottavasti pääsette pian kotiin!

  VastaaPoista
 7. Vilja on todella iloisen näköinen tytteli ylemmissä kuvissa <3 Kovasti voimia lähetän sinulle että jaksat. Muista pyytää apua kun sitä tarvitset. Hienoa!

  VastaaPoista
 8. Hienoa Vilja!
  Kaiken taistelun jälkeen on hieno nähdä sinun jo hymyilevän! :)
  Eno odottaa kovasti että pääsee näkemään tuollaisen sissin livenä! <3
  Noora koitahan nyt jaksaa ja lepäillä.. Kaikki on kääntymässä niin hyvään suuntaan! Kohta olette jo kotona!
  -Viljami

  VastaaPoista
 9. Ihana hymytyttö. Koko perheelle voimia. Tervetuloa naapurit kotiin. t. Ritva

  VastaaPoista
 10. Kättä lippaan! Tuo pikku ihminen on niin suuri! Toivottavasti tämä upea toipuminen voimaannuttaa sinuakin, Noora. Voimasi ovat varmaan tosi vähissä, koetamme varmasti kaikki auttaa palautumisessa. Tervetuloa kotiin <3 Kirsi

  VastaaPoista
 11. Rutkasti onnea pikkuiselle sankarille, jo huikeat 3 kk!! <3

  Niin liikuttavaa lueskella tästä toipumisesta. Noiden pienten sydänpotilaiden toipuminen on ihan uskomattoman nopeaa, ei siihen vauhtiin aikuinen pysty.

  Pidä huolta itsestäsi, Noora!

  VastaaPoista
 12. Ihan alkuun: Onnea Vilja!! <3

  On siellä onnellisen ja iloisen näköinen neiti! Ihanaa luettavaa :) Tämähän on kuin minun unestani, jossa kävin teitä sairaalassa katsomassa. Vilja voi siinä hienosti, nauroi ja liikkui paljon, mutta äiti oli kovin väsynyt. Toivottavasti saat, Noora, pian mahdollisuuden levätä ja kerätä taas voimia. Paljon, paljon onnea ja suojelusta myös tuleviin päiviin <3

  VastaaPoista
 13. <3 Hienoja kuvia, hienoja kuulumisia.
  Viljalle paljon onnea sekä syntymäpäivän että hienon toipumisen johdosta! Hän on todella sitkeä sissi :)
  Äidille ja isälle paljon voimia sekä hyviä unia; nyt voi rauhallisin mielin levähtää kun lapsella kaikki hyvin.

  VastaaPoista
 14. Niin se Noora menee, niinkuin moni täällä on jo sanonut, että kun paine alkaa helpottaa niin oma elimistö alkaa antaa merkkejä väsymyksestä. Hienosti olette jaksaneet, mutta antakaa sen väsyn tulla. Teillä on oikeus olla väsyneitä, olette niin paljon kestäneet. <3 Paljon nukkumista, pötköttelyä, toistenne kainaloa, lasten touhua, iloa ja helpottunutta naurua. Se on parasta stressinpurkua, ottakaa aikaa itsellennekin. Kohta Murunen on kotona ja kaikki on hyvin.

  Onnea Vilja 3kk!! Upean touhukas Neiti kuvissa! Elämää Suurempi Ihme!<3 <3

  Lähettää vielä paljon Voimia niin Äidille kuin Isällekin ja muille Läheisille tukijoille.

  Heidi ja perhe

  VastaaPoista
 15. Voi miten ihania kuvia ja etenkin nuo uutiset mitä parhaimpia! Voimahaleja koko perheelle! Olette kyllä kaikki aivan uskomattomia! :)

  VastaaPoista
 16. Toivon Sinulle ja muksulle voimia!

  -kummisetä Jorma-

  VastaaPoista
 17. Ihania uutisia ja kuvia. Rakkaita terveisiä! Täällä luen uutisia sydän kivusta kippuralla. Kunpa pääsisitte jo pian kotiin.
  - suska

  VastaaPoista
 18. Täällä kului taas muutama nenäliina kun luin leikkaustarinan ja ihmeellisen ihanan parantumiskertomuksen! Kyllä teillä on ollut rankkaa, mutta mahtavaa, että tilanne on nyt noin hieno! Ja onpa Vilja kyllä aivan uskomattoman soma ja iloinen tytteli! Erittäin hyvää jatkoa Viljalle ja perheelle!

  VastaaPoista
 19. Wau mitkä lukemat taulussa!! Kyllä niitä kelpaa tuijotella :)

  Kuten moni muukin kommentoi, äidit tuppaa lakoamaan, kun kaikki alkaa olla taas hyvin.. Mutta siitäkin selviää, kunhan tosiaan antaa aikaa ihan vain itselleen. Tsemppiä teille!

  -Nina (Inka 7,5v UVH ym.)

  VastaaPoista
 20. Hienoa Vilja! Olet mahtavan iloinen pieni tytöntyllerö!

  Kotia kohti vie tauluista päätellen teidän tie :)

  Terkuin
  Minna ja Arvi

  VastaaPoista
 21. Hienoja uutisia ♥ Niinhän siinä voikin helposti käydä kun on pitänyt jaksaa ja jaksaa että nyt kun asiat on paljon paremmin, antaa itselleen luvan "romahtaa" tai väsähtää. Nyt on annettava aikaa myös itselle jotta taas jaksaa.

  VastaaPoista
 22. Aivan loistavaa! Pitkästä aikaa piipahdin lukemaan Viljan kuulumisia, ja mikä uskomaton kertomus vastassa olikin. Nyt pidän kädet tiukasti ristissä, että toipuminen jatkuisi yhtä hienona, vasen kammio tuosta vielä petraisi ja oikean väsymys helpottaisi. Hienoa, että kirurgit uskalsivat ottaa riskin. Voisin kuvitella, että jatkossa 2 on kuitenkin parempi kuin 1, vaikka vasuri pieni olisikin.

  Lämpimästi teitä ajatellen,

  Nina (Monnan 5v2kk hlhs ja Nita-enkelin hlhs äippä)

  VastaaPoista
 23. Kyllä Vilja on Taivaan Isän suojassa, kiitos siitä :) Todella ihmeellistä katsella näitä uusia kuvia kun muistelee K9:n aikoja. Mekin muistamme Viljaa rukouksissa jatkossakin.

  Terveisiä kaikille !

  Vilhon isä & co

  VastaaPoista
 24. Kiitos Armaat!

  Erityis-Kiitos Jormalle!

  Vilholle Pikaista Paranemista!

  VastaaPoista