sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Viljan 1-vuotis synttärit


 Niin se vain Pikku-Muru täytti ihmeelliset 1 vuotta! Oikeana synttäripäivänä juhlittiin omalla perheellä <3 -kakun kera. Vilja on niin iloinen ja touhukas mukula :) Konttaamalla kiitää tekemässä kolttosiaan. Sohvalle kiipeäminen on lemppariharrastus. Puita pitkin kävelee, mutta kävelyttämisestä ei tykkää sitten yhtään. No, mihinkäs sitä hoppu, valamiissa maailmassa! 1-v neuvolassa strategiset mitat oli 9200 g ja 78.5 cm. Tosi pitkänhuiskea plikka!


Päivänsankari maistelee kakkua :)


 Isot kekkerit pidettiin sitten kirkkokahveina seurakuntatalolla 30.10 ja paikallehan oli kutsuttu kaikki Viljan fanit. Juhlavieraita meillä oli 120! Ohjelma oli ihana ja tarjottavat ei loppuneet kesken. Kiitos paljon kaikille mukana juhlijoille ja esiintyneille! Ohjelmassa oli laulamista ja lauluesitysten kuuntelemista, puheita, rukoilua ja lopuksi katsottiin Viljan video porukalla kostein silmin.


Viljan pikkuleivät

 Päivänsankari kuuntelee neuvolantätin Kirsin puhetta
Helmi sisko ja Meeri lauloivat niin kauniisti

Kahvipöytä notkollansa.


Lahjan sijasta pyysimme tuomaan kolikoita kahvipöydän vapaaehtoiseen rahakippoon, jotka lahjoittaisimme sitten Lastenklinikalle. Viljan rahastoon tuli vajaa 400 euroa, joka on jo sijoitettu. Mutta se on jo toinen tarina ;) Kiitos kaikille projektiin osallistuneille. Raportti seuraa pian.


Vilja ja Eela-serkku leikkimässä juhlien jatkoilla leikkitilassa :) Eipä sitä olisi uskonut vuosi sitten tätäkään päivää tulevan. Kiitollisin mielin mennään kohti tulevaa :)

6 kommenttia:

 1. Joskus elämä on taruakin ihmeellisempää... Onnea pikkumurulle ja rutkasti enkeleitä tuleviin vuosiin. <3

  VastaaPoista
 2. Kiitokset juhlista ,paljon Noora jaksoit touhuta tarjottavaa sekä silmän-iloa juhlia varten.KIITOS <3.

  VastaaPoista
 3. Ihanat muistot jäi näistä juhlista. Kiitos <3 ja siunausta elämään teille kaikille rakkaat t. äiti-mummi!

  VastaaPoista
 4. Onnea 1-vuotiaalle Viljalle! Liikuttuneissa tunnelmissa luin viimeiset viestit. Urhea, sinnikäs ja ihana neiti teillä! <3

  VastaaPoista
 5. Hei Vilja ja perhe!

  Pitkästä aikaa vierailin blogissanne. Onnea paljon 1-vuotiaalle Viljalle! Näin ne tilanteet vaihtuu vuodessa. Lähes vuosi sitten tapasimme ensi kerran Mäkkäri-talolla, ja jännittäviä aikoja elettiin niin teidän kuin meidänkin perheessä. syvästi kiitollisia saamme olla, kaikki rukoukset on kuultu. teillä on siellä ihana pieni päivänpaiste!!

  Meillekin kuuluu hyvää, Otto täytti myös 1v joulun alla, ja on touhukas ja veikeä poika. Nousee tukeavasten pystyyn ja ryömii kuin pieni sissi pitkin huushollia :) Vaikeasta alusta muistuttaa enää pieni ja hentoinen koko (7kg, 69cm).

  Taivaan Isän siunausta koko perheellenne tulevaan vuoteen!

  t. Anu -Oton, Veeran, Tuomaksen ja Liinan äiti

  VastaaPoista
 6. Anu <3 Itku silmässä luin viestiäsi :´) Olet ollut usein mielessä! Sain sulta sähköpostiakin kauan aikaa sitten, enkä ole saanut siihen vastattua! Ihanaa, että Otto voi noin hyvin <3

  Kaikkea Hyvää Koko Perheelle!

  VastaaPoista