lauantai 12. marraskuuta 2011

Viljan lahja matkasi Lastenklinikalle


Tänään vietiin Viljan synttärilahja Helsinkiin Lastenklinikalle! Matkaan lähdettiin ystäväni Tiian kanssa heti aamusta astialastin ja lämpimien suklaakakkujen kera. Viljan synttärikolehtiinhan saatiin melkistä 400 euroa ja niillä ostettiin astiat K4:lle (sydänosasto) sekä K9:lle (lasten teho).


Minulla kului osastoilla aika jutellessa vanhempien kanssa, joten Tiia pääsi tiskaushommiin! Suuri kiitos avusta. Kuulin päivän aikana sellaisia tarinoita jotka pysyvät mielessäni varmasti pitkään. Toivon paljon voimia ja uskoa tulevaan kaikille osastoilla oleville ja sairaalassa eläville. Elän niin kovasti hengessä mukana ja toivon teille onnellista päätöstä vaikeille päiville.

Muumimukit lauteilla :)Teeman lautaset pirteissä väreissä
Sydänosaston astiakaappi pullollansa :) Muumimukien ja Teeman lautasten lisäksi ostettiin aterimet ja lasit Ikeasta. Näin säilyttiin suurin piirtein budjetissa...Sydänosastolla suklaakakku sai iloisen vastaanoton. Myös hoitajat saivat maistiaisia. K9:llekin kakku jätettiin, vaikka niissä olosuhteissa ei vanhemmille aina ruoka maistu.  Jospa suklaakakku uppoaisi ja piristäisi pävää!

Toivottavasti astiat saavat ilahduttaa mahdollisimman monia vanhempia osastoilla. Astiat tuppaavat katoilemaan kaapeistaan, mutta toivon että näitä ei aivan heti nyysittäisi. Jätin kertomuksen astioiden taipaleesta ja vetoomuksen niiden kaapissa säilyttämisen puolesta tiskipöydille. Toivottavasti tepsii! Allekirjoitin vielä, että Viljan perhe ja ystävät :)

Kiitos kovasti kaikille hankkeeseen osallistuneille!10 kommenttia:

 1. Ihana Noora, että organisoi tän ja niin monet halusivat olla mukana :)

  T <3 äiti

  VastaaPoista
 2. Kiitos kahvituksesta! Ihana blogi ja ihana tyttö :) t.Olivian vanhemmat

  VastaaPoista
 3. Oi, Olivian vanhemmat löysi tänne! Jäin niin kovasti miettimään teidän perhettä. Jos vain jaksatte ja haluatte, niin kuulisin mielelläni kuinka teidän Olivian toipuminen sujuu. Voitte lähettää myös sähköpostia, osoite löytyy etusivulta. Kaikkea hyvää koko perheelle!

  VastaaPoista
 4. Hienoa työtä! Jonkin osaston seinältä luin blogiosoitteen.

  Ei ihan keretty kakuille :) Meidän tyttö pääsee tänään k9:ltä k4:lle. Eilen leikattiin asd. Kaikki meni hyvin.

  En ole vielä blogiin ehtinyt tutustua mutta hyvää vointia sinnekin!

  VastaaPoista
 5. Hei,

  Me emme ole tavanneet, mutta olen kohta viisi kuukautta täyttävän sydäntytön äiti. Vietimme eilen päivän nelosella magneettikuvauksen takia (asuimme siellä ja K9:ssä kuukauden tyttären syntymästä viime loka-marraskuussa). Muistan, kuinka usein osastolla turhautti, että astioita ei ole, ja nekin jotka siellä olivat, olivat aina jostain syystä likaisina.

  Mikä ihana iloinen yllätys oli, että kaapeissa oli enemmänkin astiota! Kaunis hieno ajatus teiltä! Halusin tulla kertomaan teille, kuinka paljon tällainen pieni asia piristää muuten niin rankkoja aikoja!

  Isot kiitokset teille! Ja suuret tsempit Viljalle!

  Terveisin Krista ja pikku Elanor

  VastaaPoista
 6. Eilen tehtiin pienelle tytöllemme PDA-leikkaus. Teho-osaston vanhempien huoneessa silmiini osui teidän jättämämme viesti. Ihana kuulla, että Viljalla on mennyt hyvin.

  K4 osastolla ihmettelin, miten sairaalassa on muumiastioita. Viestinne oli sieltä ilmeisesti kadonnut. Teho-osaston vanhempien huoneessa astiat ilahduttivat kovasti; koko homma olisi tuntunut paljon, paljon pahemmalta, jos kahvin olisi joutunut lipittämään paperimukista.

  VastaaPoista
 7. Voi Kiitos ihanista kommenteistanne! Kiva, että astiat on tuoneet iloa arkeenne.

  Kaikkea hyvää teidän pienille <3 -Muruille!

  VastaaPoista