lauantai 25. joulukuuta 2010

Viljan Joulu

Äitin Pikku Mössykkä Joulutonttuna :) Vilja on nukkunut kovasti Joulun aikana johtuen yhä sitkeästi jatkuvasta lentsusta. Saturaatiot on kumminkin pitäneet hienosti! Kuumetta ei ole yhäkään ja serppi on ollut normaali. Jospa meillä vähitellen alkaisi tauti taittumaan! Oksentelukin (johtuu limaisuudesta) on vähentynyt viime päivinä.


Viime päivinä Vilja on alkanut seurailemaan lelujaan innolla. Ne ajat jotka hän on hereillä, niin hän on tosi skarppi mimmi :D

Pienet tirsat on kumminkin hyvä ottaa aina välillä...

Kyllä siinä oli kinastelemista, että kenen vuoro on lykätä Viljaa vaunuissa osasto 1:n käytävällä. Kotiin ei Jouluksi päästy, mutta käytävälle kumminkin!

Rakkaat
Kyllä on ylpeä ja Hehkeä isosisko! Huomaattehan Helmin upouudet (laitettiin ennen joulua) korvikset!
Mannisen komia poika sylityspuuhissa!

Äätta Maatii Laivo Laivi Ja Viljukka

Baemikin uskaltaa jo hyvin!

Joulupukkikin kävi visiitillä hospitaalillakin. Hän toi Viljan lahjat ja jokaiselle yhden paketin jo sairaalalle. Me muut lähdettiin sitten kotiin jatkamaan aattoiltaa ja Viljukka jäi hoitajien hyvään huomaan. Kiitos osasto 1:n hoitajille ihanasta Joulutunnelmasta!

Viljuskan uudet Reiskat :)

2 kommenttia:

  1. Ihanat joulukuvat löytyi täältä <3 ja kohta mummi näkee teitä kaikkia:) Toivotaan nyt, että serkku- Eelan syntymä tapahtuisi pian ja kaikki menisi hyvin. Sitä rukoilemme yhdessä <3

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia! <3 Viljalle kovasti toipumista ja jaksamista! Pian se Helsingin reissukin on edessä...

    VastaaPoista