maanantai 6. joulukuuta 2010

Kartiooli seiskassa, Jihuu!!!

Vajaa viikko sitten Vilja oppi nauramaan :D On se Muru! Tänään naureskeli jo niin pitkään, että ehdin kaivaa kamerankin esille. No, sitten menikin jo käsi suun eteen... Mutta näkeehän tuon jo silmistäkin, että nauraahan se kun naantalin arska! Meillä onkin syytä hymyyn, sillä Cardiol saatiin nostettua tänään 0.7:ään!!! Ei olis ysiin enää pitkä matka.

Lisähappea ei ole tarvittu sitten edellisen hemohessin, jota Vilja sai jo viikko sitten! Saturaatiot on pitäneet tosi hyvin. Rytmäreitä tulee aina silloin tällöin.


Uudet ravitsemussuunnitelmatkin saatiin! Annosta ja ravintolisiä on nostettu vähitellen. Huomisesta lähtien annos on 64 ml kertaa kahdeksan eli kolmen tunnin välein. Vilja on syönyt tissiäkin muutaman kerran päivässä ihan hyvin. Kolmena päivänä peräkkäin on saanut kerran lähes kaiken tai kaiken tissistä. Hyvin on pikkuisin kasvanut maitomäärillään ja tänään paino oli jo 4310 g.

Taiteilija-Raivio sylityspuuhissa

Taimi silitti sunnuntaivisiitillä jokseenkin roheesti pikkusiskoaan :) Viljukka sai myös esimakua kotioloista, sillä siinä vahingossa Taimi kerran ihan vähän potkaisi ja kerran tönäisi Murua. No, tekevälle sattuu :D Enää ei onneksi Taimiakaan sairaala pelota. Aika lailla kodilta tuntuu tuo Lastenosasto 1.

Kullat visiitillä hospitaalilla
Hohhoijaa, tämä ikuinen valokuvaaminen...

9 kommenttia:

 1. Ihanaa lukea hyviä uutisia. Vilja on suloinen kuin mikä ja niin on koko teidän lapsikatras!

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia teidän lapsista :) Nyt porukalla toiveet kaakkoon et Cardiol on pian 0.9 <3

  VastaaPoista
 3. Ihana kuulla hyviä uutisia ja tosi upea tuo teiän hoivakaarti tuossa <3 Ihan sumusilmin katselen ja luen näitä teiän juttuja..
  Kaikkea hyvää, enkeleitä ja joulun odotusta!
  Terkuin, Kate ja Elliot täältä Porvoosta

  VastaaPoista
 4. Taiteilija-Hertta on kyllä aivan ihana <3 On kyllä niin viaton katse ja loistava etuletti <3
  Kirsi

  VastaaPoista
 5. Ihanasti sisarukset hoitaa Pikku-Murua! <3 Suojelusenkeleitä Viljalle tähänkin päivään ja huomiseen.

  -Vera-

  VastaaPoista
 6. On ihana mussukka tuo Vilja. Käyn täällä aina välillä kurkkimassa kuulumiset, vaikka alunperin seurasinkin kuinka teidän perheessä väännetään ihania kakkuja ja sapuskoita.
  Mukavaa joulunaikaa ja tsemppiä koko perheelle! Muistakaa olla kilttejä :)
  Tiina

  VastaaPoista
 7. Pitkästä aikaa tulin visiitille ja mukavaa nähdä, että Viljalla menee hyvin! Oikein hyvää joulunodotusta koko perheellenne! t. Marsa

  VastaaPoista
 8. Oho, äskeinen kommentti tulikin toisen blogini osoitteesta, tässä siis perinteisempi osoitteeni...

  VastaaPoista
 9. mummi on ihan täpinöissään lähestyvästä tapaamisesta <3

  VastaaPoista