keskiviikko 20. lokakuuta 2010

Viljan vaellus jatkuuSaimme lopulta klo 16 kuulla, että Vilja oli selvinnyt pitkästä ja vaikeasta leikkauksesta. Emme ole vielä jutelleet kirurgin kanssa. Nyt riittää, että Vilja on takaisin teholla.

Haluamme Kiittää sydämellisesti kaikkia Viljan ja perheemme puolesta rukouksia lähettäneitä. Niiden avulla jaksamme. Kiitos <3

9 kommenttia:

 1. Ihanaa! Onnea! Itku tuli mulle... Vilja on niin suloinen ja sä olet maailman vahvin nainen! <3

  VastaaPoista
 2. Helppo yhtyä Tiniminin sanoihin ja Panu on myös vertaansa vailla oleva isä <3 <3 <3 tsemppiä sinne teille kaikille kolmelle rakkaalle. Me täällä kotona teitä aatellaan ja väliä kuvia katellaan. Taimi jo osaa sanoa - äitin kuva!- heti kun tulee pikku pipi tai murhe ja sitten tullaan äitin kuvaa koneelle katsomaan sylityksin. Mummiin painautuen ja äitin kuvaa katsoen huolet unohtuu.

  VastaaPoista
 3. Voimia sinne klinikalle koko perheelle ja oikein paljon onnea Viljan syntymän johdosta! Ihanaa, että saitte sylitellä ja äippä jopa tissitelläkin jo ensimmäisinä päivinä!!

  Näistä sinun kirjoituksista tulee mieleen Inkan ensihetket siellä klinikalla.. ja tuosta lehmä-kommentista klinikan maitohuone.. Rankkaa mutta toisaalta terapeuttista, kun voi edes jotain tehdä oman kullanmurunsa eteen :)

  Yrittäkäähän elää hetki kerrallaan ja iloita kaikista edistysaskelista. Niistä saa uskomattoman paljon voimaa. Älkääkä vaipuko epätoivoon, jos/kun jotain takapakkeja toipumisessa tulee.

  - Nina + muu Viirin perhe (Inka 7,5v UVH ym.)

  VastaaPoista
 4. Oi, paljon onnea ja voimahaleja teille kaikille!!! Eilen vaiko edellispäivänä täällä kävin ja luin että olit jo sairaalassa viettänyt aikaa ja nyt oli ilmestynyt näin paljon ihania kuvia ja kuulumisia <3 Vilja on todella suloinen <3
  Ajatuksissa olette kovasti olleet, vaikka ihan vieraita ollaankin :)

  VastaaPoista
 5. Hei ihana rouva ja kaunis tyttärensä sekä koko muu perhe. Mää oon vaan niin sanaton mutta onnellinen kun leikkaus meni hyvin! Soittele sitten kun jaksat, kaikkea hyvää teille sinne.

  toivoileepi Suska

  VastaaPoista
 6. Hienoa, paljon onnea ja enkeleitä ensi taipaleelle!

  VastaaPoista
 7. Panun työporukka toivottaa lämpimin ajatuksin voimia koko perheelle. Tunnelmat ovat meilläkin sanattomia.

  "Ystävä sä lapsien,
  katso minuun pienehen.
  Minne käynkin maailmassa,
  sinä olet hoitamassa.
  Onni täällä vaihtelee,
  taivaan Isä suojelee."

  VastaaPoista
 8. Onnea kovasti. Toivottavasti pieni toipuu nopeasti leikkauksesta!

  Nipsu

  VastaaPoista