maanantai 27. helmikuuta 2012

Viljan kevättalven kuulumiset!

 Jaahans ja niin on aikaa vierähtänyt sitten viime raportointien! Viljasta on tullut iso ja reipas tyttö! Vilja on nyt 16 kuukautta ja melkoinen emäntä :) Kävelemään Viljukka oppi täytettyään justiin 15 kk. Omalla huojuvalla tyylillään vaappuu sisarusten perässä tosi hienosti. Nukkuu yhdet päiväunet vaunuissa ulkona ja muuten  jaksaa kyllä leikkiä ja touhuta joukon jatkona :)


 Taiteilua siskon kanssa <3 Huomatkaa oikeaoppinen kynäote ;) Viljalla on jo aika monta sanaa. I-ä on suosikki, se tarkoittaa isiä, meidän koiria (varsinkin Roosa-mummomäyristä), hei-heitä ja joskus sisaruksiakin :) Muita sanoja on hyppää, laalaa, kiikaa, anna, tätä (tissillä on vieläkin ja tulee nykimään paidan kaulusta ja huutaa ANNA TÄTÄ!), hauva, hyvä ja mamma. Noilla pärjää jo komiasti!
 Kukkuu Fanit!


Länkkäri! Vilja on oppinut laulamaan! I-ha-haa kajahtaa niin suloisella nuotilla että mahroton! Hepalla kiikataan aamusta iltaan :) Tanssiminen on myös Viljan lempipuuhaa. Usein pidetään disco olkkarin laattialla! Ja hampaiden pesu, sitä voi tehdä ihan koska vaan!

 Legot on kanssa ihan hitti! Välillä Viljukkaa ärsyttää kun palat ei asetu ihan niin kun Strömsöössä, mutta melkein kumminkin :)
Ylpeä Neiti

Oma jäätelö <3
 Vilja syö vieläkin vähän hintsusti. Juomaan on oppinut nokkamukista ihan loistavasti. Minimaxia annetaan punasen maidon kanssa. Äitiltä kelpaa vain tissi ja sormiruoka, isiltä sitten syödään soseita iltaisin urakalla :) Myös naapurin Sanna saa neidin syömään kerholla soseita :D Hyvin on nyt kasvanut kumminkin ja on tosi pitkä tyttö. 16 kk:n neuvolassa strategiset mitat oli 82.8 cm ja 9950 g. Nyt oma puntari näyttää jo huimaa 10300 g! Seuraava Taysin kontrolli on maaliskuussa ja toivotaan, että kaikki olisi ennallaan. Vilja on onneksi voinut ihan loistavasti viimeaikoina.

Kii-kaa!

Tämä nenänkaivelija toivottaa kaikille Ihanan Aurinkoista Kevättä <3

6 kommenttia:

 1. Olen NIIIN onnellinen Viljan hyvinvoinnista. Hänen, ja teidän matkaa seuranneena ihan sieltä alusta saakka, sykähtää sydän näin iloisten asioiden äärellä.

  Vilja on IHANA <3

  Paljon terveisiä!

  Anna ja Sampo

  VastaaPoista
 2. Oih kuinka ihania uutisia Viljasta! <3 Olen useaan useaan kertaan käynyt täällä katsomassa joko olisi uusia kuulumisia ja nyt niitä löytyi. :) Ihanan topakka pieni tyttö teillä! Voi kuinka nämä taaperot ovat niin mainiossa iässä. Touhut ja temput näyttivät niin samoilta kuin oman 1v10kk:n metkut. Hyvää kevään odotusta teille kaikille!

  VastaaPoista
 3. Ihanaa että Viljalle kuuluu hyvää. :) oon pitempään seurannut tätä blogia, ja vaikka taival on ollu rankka, silti Vilja on jaksanut taistella. Suloinen sydäntyttö! Itse olen 14-vuotias, ja minulla on synnynäinen sydänvika. Omaa kokemusta sydänviasta ja sen kanssa elämisestä löytyy.

  VastaaPoista
 4. Vilja on niin hurmaava tyttö <3 Ihana kun vointi on ollut hyvää ja suotuisaa myötätuulta Viljan elämään jatkossakin :)

  VastaaPoista
 5. Ihania kuulumisia Viljalta:) Ja Noora olet tosi taitava kuvien ottaja. Ihanaa kevään jatkoa teille kaikille.

  Voimia teille kaikille Alisan omaisille <3


  Pia

  VastaaPoista
 6. Kiitos kuulumisten päivittämisestä!
  Hienosti näkyy neiti kasvaneen ja kehittyneen :)

  Voimia kovasti Alisan perheelle!

  -Nina (Inkan (kohta 9v yksikammiotypy) äiti)

  VastaaPoista