perjantai 22. lokakuuta 2010

Vilja Taistelee Elämästään



Toivomme niin kovasti, että Vilja jaksaisi vielä taistella elämästään ja toipua leikkauksesta.

Vilja leikattiin keskiviikkona ja leikkausta seuraavana yönä hänen happiarvot romahtivat. Vilja meinasi kuolla. Verenkierto saatiin turvattua avaamalla rintakehää enempi ja lääkityksiä säätämällä. Myös dialyysi jouduttiin aloittamaan samana yönä. Lääkäreiden puhelut olivat aamulla lohduttomia. Aloimme luopua toivosta.

Aamupäivän aikana Viljan kunto ei enää huonontunut ja näytti siltä, että romahduksesta ei olisi jäänyt elimellisiä vikoja. Nyt siis eilisaamusta ei ole menty huonompaan suuntaan. Tänään Viljan kunto on ollut tasaista ja pieniä paranemisen merkkejäkin on ollut. Joitakin lääkkeitä on pystytty vähentämään, hän on saanut 2. millin kerta-annoksina äiskän maitoa, lisähapen määrää on pystytty laskemaan ja pissaa on tullut enemmän. Myös kakkaa oli tullut! Voi mitä ilonaiheita. Toipuminen on hidasta mutta takapakkejakaan ei ole tullut.

Vilja on tosi turvonnut kaikista hoidoista ja hänen rintakehänsä on auki. Hän on jatkuvassa nukutuksessa. Toivomme sydämestämme että ensi yönäkään puhelin ei soisi ja huomenna pienen pienet edistysaskeleet jatkuisivat.

Hyvää yötä Rakas. Koita jaksaa huomiseen <3

30 kommenttia:

  1. Taivaan Isän siunausta teille kaikille. Voimaa toivon teille kestää tämä kaikki ja muistakaa kaiken tämän kokemanne jälkeen, että on meitä, jotka kaikin tavoin koetamme teitä auttaa ja olla olkapäinä ja käsinä koko teidän perheelle !!
    Voimia toivon myös isovanhemmille ja tädeille ja sedille ja enoille, keitä teitä siellä onkin. Te olette hieno perhe <3

    VastaaPoista
  2. Äskeisen kommentin kirjoitti Kirsi Pälkäneeltä

    VastaaPoista
  3. Tunnistin sut Kirsi kirjoituksestasi :) Kiitos!

    VastaaPoista
  4. Rukouksin olen kanssanne, kyynelet valuvat... toivosta emme luovu, vaan menemme kohti toipumista <3
    t. Merja

    VastaaPoista
  5. Noora, elän täällä täysillä mukana ja olen oikeasti käytettävissä - saa tulla itkemään, nauramaan, huutamaan, mitä vain...... <3 Kirsi

    VastaaPoista
  6. Ihana uutinen! Hurjalta kuulostaa kaikki ja siellä kaiken keskellä on pienen pieni tyttönen Vilja. Jälkikäteen tätä kaikkea voi varmasti rauhassa muistella, nyt on päälimmäisenä varmasti suuri huoli. Siinä on koko perheen sydämet koetuksella Viljan sydämen rinnalla. Hyvään hoitoon luottaen, rakkauden määrä on varmasti riittävä. Supervanhemmille terveisiä. Krista

    VastaaPoista
  7. kyynel silmin tätä luen, toivon pienelle Viljalle voimia ja enkeleitä vierelle, voimia myös teille vanhemmille <3 -tiina-

    VastaaPoista
  8. Rakas Vilja on jatkanut urhoollisesti taisteluaan ja jatkaa edelleen! Toivotaan näitä pieniä mutta tärkeitä edistysaskelia lisää jokaiseen päivään. Vilja mielessä ja rukouksissa joka hetkessä. <3 Rakkautta, varjelusta ja voimaa sinne!

    -Vera-

    VastaaPoista
  9. Oman tyttäreni kanssa tätä luimme ja en saanut ääneen luettua kun alkoi itkettään,rukouksin muistan Viljaa ja teidän perhettä.Enkeleitä ja voimahalauksia <3
    -Marja-

    VastaaPoista
  10. Täälläkin kädet ristissä! Vilja- tytölle ja vanhemmille ja sisaruksille ja muille läheisille voimia toivottaen! - katja

    VastaaPoista
  11. Varjelusta ja voimia koko porukalle! <3

    VastaaPoista
  12. Mie muistan Noora niin selkeästi ne lukemattomat yöt joita vaeltelin kotona kun en saanut nukuttua. Koko ajan oli puristava tunne rinnassa ja ikävä Aatun luo. Joskus menin lämpimään suihkuun itkemään keskellä yötä. Tai ulos hegittämään ku tuntu että happi loppuu ja saan jonku kohtauksen. Minusta tuntu että me ei koskaan saatu muuta ku huonoja uutisia. Se oli raastavaa. Teillä on eri tilanne mutta hiukan saatan sun pään sisältöä arvailla.

    Onneksi nuo pienet on uskomattoman urhoollisia taistelijoita eivätkä hevillä luovuta. Uskon että Viljan luona on paljon enkeleitä pitämässä huolta. <3 Uskoa Toivoa ja Rakkautta koko perheelle. :)

    +Katja+

    VastaaPoista
  13. Voimia ja enkeleitä Viljalle! Jaksamisia teidän koko perheelle. <3 Itku silmässä elän tilannetta mukananne. Tietokoneemme rikkoutumisen vuoksi en ole tänne aiemmin päässyt. Ajatukset ovat teidän luonanne.

    VastaaPoista
  14. Voi Noora.. Suvun superäiti. Lämpimin ajatuksin ajattelen perhettänne ja sitä kuinka ihanissa puitteissa lapsenne saavat kasvaa!
    Sydämestäni lähettelen voimia teille kaikille ja uskon yhä paraneviin uutisiin!
    Taistele Vilja-pieni taistele! <3

    -Jenni-

    VastaaPoista
  15. Ihan hurjaa tämä teidän elämä! tsemppiä, voimia ja halauksia! ilmoittakaa jos tarvitsette mitään, niin singahdan sinne heti. pus
    semppu

    VastaaPoista
  16. Voi pieni Vilja <3 Toivon niin kovasti, että jokainen uusi päivä olisi edellistä parempi. Voimia, rohkeutta ja uskoa tulevaan teille kaikille!

    VastaaPoista
  17. Voimia koko perheelle paljon! Lämpimiä, kannustavia, kantavia, myötäeläviä, toiveikkaita, tukevia ajatuksia kaikille teille, joita asia koskettaa läheltä ja syvästi.

    VastaaPoista
  18. Taistelutahtoa Viljalle, valtavasti voimia perheelle! Enkeleitä lähetän Viljan sängyn vierelle! Vaikka (tai koska) tuon kaiken on itsekin kokenut, ei Viljan tarinaa voi lukea ilman kyyneliä ja puristavaa tunnetta rinnassa.

    t. kahden hlhs-neidon, Nita-enkelin ja Monnan, äiti Nina

    VastaaPoista
  19. Paljon voimia perheellenne ja rukous pienen urhean tytön puolesta!

    VastaaPoista
  20. Paljon voimia koko perheelle ja enkelit jatkakoon vartiossa pikku Viljan vierellä! Uskotaan ja toivotaan, että kaikki menee hyvin.
    Olette ajatuksissa.
    T. Kristiina, hlhs-poika Aleksin äiti

    VastaaPoista
  21. Enkeleitä lähetän minäkin koko perheen avuksi ja erityisesti pienen Viljan.

    VastaaPoista
  22. Enkeleitä pikku Viljalle ja jaksamista koko perheelle!!!

    -Katariina

    VastaaPoista
  23. Suunnattomasti voimia koko perheelle ja Enkeleitä vierelle kulkemaan. Olen monena iltana muistanut rukouksessani pientä Viljaa.
    Aivan uskomatonta, että jaksat tämän raskaan matkan aikana kirjoittaa tänne ja näin pitää meitä muita mukana matkallanne.

    VastaaPoista
  24. Noora sä tiedät että täällä Oulussa ollaan niin hengessä mukana..
    Voimia!
    Taistele Vilja Taistele! <3
    -Viljami

    VastaaPoista
  25. Paljon vpoimia ja taistelutahtoa Viljalle! Toivon sydämestäni että kaikki menee hyvin <3

    VastaaPoista
  26. Pienelle Vilja tytölle parantavia lentosuukkoja! Lämmin halaus ja voimia koko perheelle! Terveisin Leila

    VastaaPoista
  27. Täälläkin ollaan hengessä mukana! Saman kokeneena voin vain sydämeni pohjasta lähettää teille voimia näihin loputtoman pitkiin päiviin. Kaikkea hyvää pikkuiselle ja teille kaikille!

    VastaaPoista
  28. Voimia pienelle Viljalle ja koko perheelle!

    VastaaPoista
  29. Voimia, jaksamista ja enkeleitä toivotan minäkin perheenne ja eteenkin Viljan ympärille.
    Kyllä tuntuu taas omat pienet murheet niin mitättömiltä.

    VastaaPoista