lauantai 12. marraskuuta 2011

Viljan lahja matkasi Lastenklinikalle


Tänään vietiin Viljan synttärilahja Helsinkiin Lastenklinikalle! Matkaan lähdettiin ystäväni Tiian kanssa heti aamusta astialastin ja lämpimien suklaakakkujen kera. Viljan synttärikolehtiinhan saatiin melkistä 400 euroa ja niillä ostettiin astiat K4:lle (sydänosasto) sekä K9:lle (lasten teho).


Minulla kului osastoilla aika jutellessa vanhempien kanssa, joten Tiia pääsi tiskaushommiin! Suuri kiitos avusta. Kuulin päivän aikana sellaisia tarinoita jotka pysyvät mielessäni varmasti pitkään. Toivon paljon voimia ja uskoa tulevaan kaikille osastoilla oleville ja sairaalassa eläville. Elän niin kovasti hengessä mukana ja toivon teille onnellista päätöstä vaikeille päiville.

Muumimukit lauteilla :)



Teeman lautaset pirteissä väreissä




Sydänosaston astiakaappi pullollansa :) Muumimukien ja Teeman lautasten lisäksi ostettiin aterimet ja lasit Ikeasta. Näin säilyttiin suurin piirtein budjetissa...



Sydänosastolla suklaakakku sai iloisen vastaanoton. Myös hoitajat saivat maistiaisia. K9:llekin kakku jätettiin, vaikka niissä olosuhteissa ei vanhemmille aina ruoka maistu.  Jospa suklaakakku uppoaisi ja piristäisi pävää!

Toivottavasti astiat saavat ilahduttaa mahdollisimman monia vanhempia osastoilla. Astiat tuppaavat katoilemaan kaapeistaan, mutta toivon että näitä ei aivan heti nyysittäisi. Jätin kertomuksen astioiden taipaleesta ja vetoomuksen niiden kaapissa säilyttämisen puolesta tiskipöydille. Toivottavasti tepsii! Allekirjoitin vielä, että Viljan perhe ja ystävät :)

Kiitos kovasti kaikille hankkeeseen osallistuneille!



sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Viljan 1-vuotis synttärit


 Niin se vain Pikku-Muru täytti ihmeelliset 1 vuotta! Oikeana synttäripäivänä juhlittiin omalla perheellä <3 -kakun kera. Vilja on niin iloinen ja touhukas mukula :) Konttaamalla kiitää tekemässä kolttosiaan. Sohvalle kiipeäminen on lemppariharrastus. Puita pitkin kävelee, mutta kävelyttämisestä ei tykkää sitten yhtään. No, mihinkäs sitä hoppu, valamiissa maailmassa! 1-v neuvolassa strategiset mitat oli 9200 g ja 78.5 cm. Tosi pitkänhuiskea plikka!


Päivänsankari maistelee kakkua :)


 Isot kekkerit pidettiin sitten kirkkokahveina seurakuntatalolla 30.10 ja paikallehan oli kutsuttu kaikki Viljan fanit. Juhlavieraita meillä oli 120! Ohjelma oli ihana ja tarjottavat ei loppuneet kesken. Kiitos paljon kaikille mukana juhlijoille ja esiintyneille! Ohjelmassa oli laulamista ja lauluesitysten kuuntelemista, puheita, rukoilua ja lopuksi katsottiin Viljan video porukalla kostein silmin.


Viljan pikkuleivät

 Päivänsankari kuuntelee neuvolantätin Kirsin puhetta
Helmi sisko ja Meeri lauloivat niin kauniisti





Kahvipöytä notkollansa.


Lahjan sijasta pyysimme tuomaan kolikoita kahvipöydän vapaaehtoiseen rahakippoon, jotka lahjoittaisimme sitten Lastenklinikalle. Viljan rahastoon tuli vajaa 400 euroa, joka on jo sijoitettu. Mutta se on jo toinen tarina ;) Kiitos kaikille projektiin osallistuneille. Raportti seuraa pian.


Vilja ja Eela-serkku leikkimässä juhlien jatkoilla leikkitilassa :) Eipä sitä olisi uskonut vuosi sitten tätäkään päivää tulevan. Kiitollisin mielin mennään kohti tulevaa :)